divendres, 31 d’agost del 2007

NECESSITEM FONTS A MALGRAT DE MAR

Malgrat de Mar s'està convertint realment en un lloc maco per passejar, zones verdes, arbres, parcs (tema Riera Can Feliciano a part), fins i tot les rotondes estàn decorades amb molt de gust, però què passa amb les fonts???
L'Aigua és vida, i per tant una font és vida. Em refereixo a les fonts de decoració, unes fonts que alegrin la població.
Què s'ha fet de la font que teniem al Passeig Maritim? la van treure però no n'han ficada cap de nova, i de la font de l'Església no en parlem, que lletja i marrana està sempre per Déu.
Al Parc de Francesc Macià tampoc no hi ha cap font maca que hi raji aigua, seria bona idea posar-ne per la població, alguna que altra seria maca.
Ja sé que ara mateix hi han problemes de sequera, però actualment amb les noves tecnologies existeixen fonts que reciclen l'aigua i sempre es el mateix circuit...no és excusa.
Necessitem doncs fonts que alegrin les nostres vistes i que el soroll de l'aigua rajant constantment (si no molesta als veïns...) relaxi les nostres tensions entre veïns.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Noi, no tinc dubte de la teva bona intenció, però avui el tema no es parlar de les fonts de Malgrat, hi ha un tema mes punyent i actual com es els arbres de can Feliciano.
De les fonts ja en parlarem la setmana vinent si vols.
Em diuen que ja porten més de 5000 signatures que en dius d'aixó?

Anònim ha dit...

no hi ha com desviar la atencio inicialment una minoria ara ja una tercera part la cosa va increscendo. el recurs del partidisme es la forma més senzilla de restar-li importancia. la riera es el resultat d'un cúmul la gent està farta de veure com es fa malbè el poble sense poder fer-hi res a més a més la majoria dels que hi són a l'arbreda som fills de malgrat, abans de especular informa't

Anònim ha dit...

perdona anònim de les 11.56h però si vols parlar de manera tan tècnica ves a un jutjat o algun altre lloc, però no a una web humilde i senzilla amb gent normal i corrent, i lo més important, gent del poble i de carrer, per tecnicismes i explicacions professionals ja tenim altres formes de comunicació. Però saps penso que el que passa és que no saps explicar-te ni respectes les puntuacions gramaticals, es pitjor que entendre un sms.
Adéu anónim 11.56

Anònim ha dit...

La veritat, el teu comentari resulta patètic, però sobretot aquest troç:

-en un lloc maco per passejar, zones verdes, arbres, parcs

On està el camp de la figuera, i santa Rita, i la placeta del liceo, i la riera que tots hi em corregut de petits.

A Malgrat el problema es que s'està canviant, només respectant el gust d'una persona, i haig de dir que el gust no el té molt adecuat al poble.

Carrers estrests, on els vehicles no giren, pujadetes on s'hi deixen tots els baixos, etc etc.

Es penòs anar a Blanes, Loret, i no diguem Santa Susana i fer comparacions amb el nostre poble.

N'hi ha que 2.700 vots els pugen als altars i ni ha que amb 5.000 firmes els tallen les arrels, i encara n'hi ha que no ho veuen.

Anònim ha dit...

Haus lo teu és malaltís. Ves en compte i controlat que pots acabar malalment tu mateix.
Creus que amb els teus comentaris estàs donant importància a Can Feliciano i el que realment podem veure tots plegats és la fam de poguer fer fora aquest govern actual. La teva actitut mostra quins és l'afany real d'aquesta representació teatral que heu fet.
diuen que el temps posa a tothom en el seu lloc. Veurem d'aquí un temps que respón l'ACA. Per sí de cas Haus, ves preparant les cadenes altre cop per lligar-te a l'arbre o enfilar-t'hi. Veure'm aleshores que passarà altre cop.