dimarts, 14 d’agost del 2007

BENVINGUT/DA MALGRATENC/QUES!

Benvinguts Malgratencs/ques i tot aquell qui visiti el blog!
Sóc un noi de Malgrat de Mar, nascut el 1982.

Una petita introducció a aquest Blog per obrir els ulls a la gent d'aquesta població per veure que entre tots hem de fer alguna cosa per sentir-nos orgullosos de ser de Malgrat de Mar.
La decisió de fer aquest Blog ha sigut al veure la "Fira" d'atraccions de Malgrat, m'ha caigut tot a sobre de pena i de llàstima, és una fira penosa, pobre, i sosa.
Amb tots vosaltres vull que m'ajudeu, idependentment del partit polític, edat o posició social a fer que Malgrat de Mar tingui vida! ambient! alegria! participació! revolució contra la fama de "sosos" que tenim a aquest poble.

VOLEM FIRA A MALGRAT DE MAR

4 comentaris:

MC ha dit...

benvingut a la bloquesfera

ànims i salut

Anònim ha dit...

espero que el teu bloc sigui tan bó com el de lÁlbert, i encara que tingui bastans més any que tú, espero coincidir moltes vegades, sort.

Manel Bargalló ha dit...

Benvinguts a la bloquesfera, des de Alemanya us seguiré!.
Salut

Anònim ha dit...

Ahir dissabte dia 26 d'agost a les 10 de la nit la fira de pineda de mar plena de gom a gom i amb gent de malgrat de mar doncs a la fira de malgrat de mar que li passa es que la gent prefereix a nar a la de blanes o pineda en ves de venir a la de malgrat però aixo no hauri de ser així però weno si la gent preferix gastar vencina ells mateixos però penso que així la fira de malgrat de mar s'acavarà perdent.