dimarts, 14 d’agost del 2007

BOICOT A LA FIRA DE MALGRAT

És una llàstima la fira que ens estan preparant a Malgrat, una veritable llàstima.
És penòs i incomprensible que la fira s'estigui muntant i preparant hores abans d'obrir-se...
Proposo des d'aquí que fem un BOICOT a la fira, que ningú no hi vagi per demostrar la seva disconformitat amb una fira ridícula, amb atraccions que semblen tretes del PlayMobil, les atraccions més petites possibles, les més antigues i les més clàssiques.
Potser que un dels problemes principals sigui la falta d'espai, per d'això ja en parlarem, si en voleu, un altre dia.
Prososo no trepitjar la fira, siguent conscient de que els pobres firaires no tenen la culpa, però potser això els ajuda cara a un altre any. Que ningú no hi vagi a aquesta fira seria una bona manera de fer saber que a Malgrat NO ens prenen el pèl.
No voleu dir que aquesta fira és uan espècie de dir "posem quatre coses i ja no poden dir que no hi ha fira ni la comissió de fires de Catalunya ens tornarà a denunciar".
No som un gos al que es tira un os perque calli una estona, no, no ho som!
Volem una fira gran i plena d'alegria, i no una deplorable fira a una avinguda-.
Espero el vostre recolzament i que poguem tirar endavant entre tots algun projecte perquè Malgrat tingui vida i no es converteixi en una ciutat dormitori.
Properament escriuré sobre la lluita per un recinte firal com ens mereixem.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

A part de fer Boicot, que proposes de nou?

Anònim ha dit...

Una mica patètic tot plegat. Ara ens dius que fem boicot a les fires! Molt bé. Suposo que no deus tenir cap nen petit entre la teva familia, no?? Jo evidentment hi aniré. Només faltaria que li digués al meu fill que no anirem a les fires.... . Mare de deu.
No t'has plantejat de pensar-ho d'una altra manera? Com més gent hi vagi, potser s'animen i l'any que ve si que en fan una gran fira, però company, això que proposes tu, per mi és força patètitc.
no signo, ja que el teu blog és anònim, jo també tinc dret a ser-ho, va bé??
Salut.

Anònim ha dit...

Escolti, no creu que vosté és una mica grandet per anar a la Fira a les atraccions. Que em digui Port Aventura, em sembla bé, però aquí. El que si que no li discutiré és anar a fer una canya a la fira.
Saltamontes, estic amb tu.

Anònim ha dit...

El que diu saltamontes és molt coherent. Molt més que no pas fer boicot a les f ires...per molt que no ens agradin.

Anònim ha dit...

con tal de fer boicot , m'invento el que calgui, apa! estudia que ja et faras gran

Anònim ha dit...

als quatre que esteu tant orgullosos de la porqueria de fira de malgrat, dir-vos que us haureu de fotre perque l'any que ve la posen o es senten comentaris a la FER, a la platja, els firaires ja no volen venir aquest poble la posin on la posin

Anònim ha dit...

uysssss que alguns dels comentaris semblen ser de politics que estan d'acorda amb la fira aquesta tan cutre ajajajaja se ve el plumero! hay gente que esta de acuerdo con esa feria i los que saltais a defenderla es porque seguro que teneis algo que ver

Anònim ha dit...

UI ui ui. Veig que si no fem boicot ja veig que som de l'Ajuntament, oi?? Mira xato (anònim de les 1:34):
Jo no estic pas orgullós de la fira, ni molt menys. Tot al contrari. Però repeteixo que no puc ni faré boicot a la fira.
I a l'anònim de les 1:48 que escriu en catanyol, dir-li que: no todos els que defienden la fira (que repeteixo, yo no la defiendo), no estamos en el ajuntament.No tens ni la más remota idea del que dius. Ni gano dinero amb la fira ni nada. Todo lo contrario. Más bien perdo.
Pero bueno, jo crec que empezaré ha hacer boicot, si, però...a este bloc.
Saltamontes

Anònim ha dit...

Faria falta més promoció de la fira d'atraccions al nostre poble que que fer promoció tant per ràdiomalgrat el programa de festa major no n'hi ha prou s'haurien de penjar cartells a les parets a les faroles i llavors hi hauria més promoció de la fira d'atraccions.

Anònim ha dit...

A l'anònim que ha escrit:
"con tal de fer boicot , m'invento el que calgui, apa! estudia que ja et faras gran"
Hauries d'estar content que la gent jova d'aquest poble i, espero que d'altres, es decideixen a dir el que pensen i que obrin blogs per què d'altres persones també puguin expressar la seva opinió. Des de quan una de 25 anys (segons el bolg) no és gran? ja són adults i poden pensar, estudiar (adquireixen cultura molt necessària en la societat en què vivim) i fer altres activitats, tenen tot el dret d'opinar i ja són adults, encara que vulguin fer creure que l'adolescència dura fins als 35 anys, pel que s'escrius ho deu creure. La joventut és el futur, han de poder pensar i expressar les seves opinions. Per què ataqueu a una persona que intenta aportar coses positives? os molesta?

Respecta a la fira, tenia entès que no només és pels nens petits, a d'altres pobles hi ha atraccions per a totes les edats, però, és clar, estem a Malgrat, un poble on s'ha perdut la tradició de la Festa Major (dos o tres dies) ja que dura aproximadament un mes.

Ànim amb el blog.

Anònim ha dit...

Ahir dissabte dia 26 d'agost a les 10 de la nit la fira de pineda de mar plena de gom a gom i amb gent de malgrat de mar doncs a la fira de malgrat de mar que li passa es que la gent prefereix a nar a la de blanes o pineda en ves de venir a la de malgrat però aixo no hauri de ser així però weno si la gent preferix gastar vencina ells mateixos però penso que així la fira de malgrat de mar s'acavarà perdent.

Unknown ha dit...

Hola: Avui 13/08/09 Acabo de llegir els comentaris sobre la fira de Malgrat d'Anys passats, i em sembla que tot plegat, a part de (patètic) com ja ha comentat algú de vosaltres, també em sembla inútil, tant el BOICOT com tota la resta.

Si realment, la fira de Malgrat no es la FIRA que tots voldríem, el que s'ha de fer, no es escriure en un blog, si no anar a veure a las persones encarregades de tal esdeveniment, i plantejar PROBLEMES, DUBTES, possibles MILLORES, i POSSIBILITATS per propers edicions de la nostra FIRA.

Així es com s'han de arreglar les coses, i no dient estupideses (mal escrites) en un blog.