dilluns, 20 d’agost del 2007

CREMEN UN COTXE D'UN VEÍ DE MALGRAT NORD

Divendres 18 d'Agost a la nit un cotxe va ser cremat intencionadament al pàrquing públic a l'alçada del Restaurant "La Mar Salada", el pàrquing que hi ha davant del pas subterrani que han de construïr a l'Abat Oliva.
Segons paraules del mateix afectat, van avisar al noi, propietari del vehicle, un Opel Astra bicolor, que el seu cotxe estaba cremant-se i ja no es podia fer res.
Tot i l'esforç dels propietaris dels locals dels voltants amb diversos extintors no van poder apagar el foc, que segons el propietari estava ple de benzina i envoltat de molts vehicles.
L'individu que va provocar l'incendi va ser dentingut, es tracta d'un home d'origen africà i anava preparat expressament per provocar els incendis. L'individu no tenia res a veure amb l'afectat ja que va triar un cotxe a l'atzar sense cap finalitat.
El veí de Malgrat Nord a perdut el seu vehicle, sinistre total, i està a l'espera del judici.
L'home d'origen africà es tracta d'un sense papers i es troba al nostre poble de manera totalment il·legal, cosa que complicarà els possibles recursos de l'afectat.

Demanem més vigilància repartida per diferents punts de la població i no concentrats a la mateixa zona.
Un clam pel civisme desde "per un malgrat diferent"

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Encima que vienen aquí creiendose los reyes del mambo estos africanos e invadiendolo todo, mira lo que hacen. Animo al del coche, un gran chaval por cierto.
TNMHC

Anònim ha dit...

Penso que has pixat fora de test fent aquest artícle. T'oblides que és molt pitjor, la mare de Sitges que presumtament entregava els seus fills a la gent a canvi de diners per fer favors sexuals, o el pare que va abandonar el seu fill a Lleida per anar de copes o els molts d'homes que agradeixen les seves mullers amb pallises gratis i que amb el que portem d'any n'han mort més de seixanta dones en mans dels seus marits. Ves per on, de tots aquests que t'he comentat molts són residents i/o amb nacionalitat d'aquí. Ves per on!. Creus que el que has publicat tu és notícia. Te'n feries creus quantes persones cometen delictes cada dia i molts d'ells són d'aquí.