divendres, 17 d’agost del 2007

IL·LUSTRÍSSIMA SRA. ALCALDESSA DE MALGRAT DE MAR i Srs./es REGIDORS/ES

Il·lustríssima Sra. Alcaldessa de Malgrat de Mar i Srs. Regidores i Regidores;

És un aquest escrit per fer notar, per fer un clam i per demanar si-us-plau facin alguna cosa abans sigui massa tard, la Fira de Malgrat de Mar és un autèntic fracàs.
No sé si ja haurà arribat a vostès els comentaris sobre la Fira, però són evidents al veure els resultats i la participació.
El més comentat desde qualsevol part del poble, ja sigui Malgrat Nord, Malgrat Centre, Malgrat Sud, Can Palomeres, Can Viadé, La Verneda, i perquè no també, el més comentat a Blanes i Pineda, és que la fira de Malgrat "NO VAL RES", aquesta és una manera d'expressar-ho d'una manera més pulcre, ja que l'expressió més popular per comentar la Fira és una altra una mica menys agradable.
"a mi que no m'esperin més", "si no hi ha res", "tot és per nens", "és una..." "la de Malgrat...com sempre...", "jo no hi vaig ja fa anys desde que hi ha aquesta fama", "nosaltres ni anem..." aquests són els comentaris més repetits si es parla amb la gent de la població, una llàstima no? una llàstima que la gent estigui tant cremada.
Últimament es senten rumors sobre la possible ubicació del recinte firal a la zona de la Pomareda, a la gent tampoc no els hi agrada la idea, si és així, informi'n amb un mes d'antel·lació d'algun tipus de transport perquè la gent hi vagi, un transport constant que dugui allà a la gent desde diferents punts de la població, que sigui gratuït ja es massa demanar.

Possibles ubicacions:
-per què no posar la fira a on està l'aparcament del teatre auditori? perquè no aprofitar aquesta zona turística i enorme, on s'hi podrien instal·lar tot tipus d'atraccions interessants? també es sentien rumors que és perquè els veïns no ho volien. Però perdoni Il·lustrissima Sra. Alcaldessa, per 7 dies de fira ningú no es mor, i a tots els pobles hi és aquest problema, i si no volen que no vulguin la fira és totalment legal, i si hi han persones influients a aquesta zona això són favoritismes, els veïns podran aguantar i tots hi sortiriem guanyant.
-per què no posar-la dins del Camp Municipal de Futbol? amb les barraques pels voltant?
-per què no canviar el Camp de Futbol per un Recinte Firal fixe i modern per cada any en comptes de fer-hi pisos, Srs/es de l'Ajuntament, encara estem a temps, un recinte firal al Camp de futbol és la millor sol·lució, la resta de l'any, zona verda.
- i del terreny que hi ha a la N-II on aparquen els camions per la zona de Can Palomeres?? aquell terreny abandonat mentre no es construexi perquè no la fira allà? és massa perillòs per la carretera? es poden buscar senzilles sol·lucions per creuar la carretera de forma civica.
Els ciutadans de Malgrat esperem bons resultats, el ciutadans de Malgrat estem cremats de la fira i de la Festa Major de la ciutat.
Demanem doncs, atenció i respecte.
Gràcies.
Z

10 comentaris:

Anònim ha dit...

bueno zorro,per algu que no es de malgrat,alguna recomanacio?.. ,tinc amics que si han estat i coincideixen a dir qu'es basicament una fira de transicio,unas paradetas que mes que pagar al ajuntament tindrian que subvencionarles.,,,jo no ho he vist,pero es diu aixi,,bueno cuant puguis m'agradaria fes.his un escrit o biografia de la gran conxita,la ronaldiña del maresme,al menys por sus emolumentos economicos,,,juga be oi?...maria,fins aviat zorro.

Anònim ha dit...

la z deu respondre a el zorro no? jo et proposo anar a veura a l'alcaldessa ... t'hi apuntes?

Anònim ha dit...

Hola!
L'Alcaldessa ja sap de sobres els comentaris que hi corren sobre la fira, i que ningú no hi va, ha arribat fins a ella la noticia, i crec que ho reconeix el fracàs.
Ara em de confiar que treballi durant tot aquest any perquè l'any que vé ens deixi a tots amb la boca oberta i obrim blog per felicitar a la fira de Malgrat.
Necesitem un recinte firal a un lloc concorregut, i potser es necessitaria una recollida de signatures perquè veiès que la gent es mobilitza.
A Blanes en portebn prop de 6000 signatures per un tema de sorra a la platja, però aqui a Malgrat, no hi ha aquesta unió entre ciutadans ni aquest orgull de ser d'un poble, llàstima-.
Z

Anònim ha dit...

repeteixo, vols anar a veure l'alcaldessa?

Anònim ha dit...

No, no crec que d'un en un o de dos es dos es sol·lucioni alguna cosa anant a parlar amb la Ilstrma. Sra. Alcaldessa.
La veu popular i la unitat en front un problema val més que unes paraules privades entre dos parts.
Podria tenir algu a veure el conèixer la meva identitat la insistència de anara parlar amb ella?
Bon Correfoc! Gràcies Sa Fornaquera de Blanes per col·laborar-hi.

Anònim ha dit...

"con tal de fer boicot , m'invento el que calgui, apa! estudia que ja et faras gran"
Hauries d'estar content que la gent jova d'aquest poble i, espero que d'altres, es decideixen a dir el que pensen i que obrin blogs per què d'altres persones també puguin expressar la seva opinió. Des de quan una de 25 anys (segons el bolg) no és gran? ja són adults i poden pensar, estudiar (adquireixen cultura molt necessària en la societat en què vivim) i fer altres activitats, tenen tot el dret d'opinar i ja són adults, encara que vulguin fer creure que l'adolescència dura fins als 35 anys, pel que s'escrius ho deu creure. La joventut és el futur, han de poder pensar i expressar les seves opinions. Per què ataqueu a una persona que intenta aportar coses positives? os molesta?

Respecta a la fira, tenia entès que no només és pels nens petits, a d'altres pobles hi ha atraccions per a totes les edats, però, és clar, estem a Malgrat, un poble on s'ha perdut la tradició de la Festa Major (dos o tres dies) ja que dura aproximadament un mes.

Ànim amb el blog.

Anònim ha dit...

Si una part del jovent no estem d'acord amb el que penses, hem d'estar-hi per força?

Anònim ha dit...

Ahir dissabte dia 26 d'agost a les 10 de la nit la fira de pineda de mar plena de gom a gom i amb gent de malgrat de mar doncs a la fira de malgrat de mar que li passa es que la gent prefereix a nar a la de blanes o pineda en ves de venir a la de malgrat però aixo no hauri de ser així però weno si la gent preferix gastar vencina ells mateixos però penso que així la fira de malgrat de mar s'acavarà perdent.

Anònim ha dit...

es que a la fira de malgrat de mar no hi ha res pels joves, no hi han atraccions que motivin per anar-hi

Anònim ha dit...

No fa mandra que en aquest poble tot s' hagi de demanar a través de firmes ????