dimecres, 22 d’agost del 2007

Manca de serveis i supermercats a Malgrat

Malgrat de Mar, 18.000 persones i 3 supermectas "grans", Caprabo, Mercadona i Aldi, cabem a unes 6000 persones per supermercat.
Al igual que per moltes altres coses, haurem de continuar anant a Blanes per comprar, allà tenim més varietat i ja és considerat com si fòssim del mateix poble, ja de pas podem anar al Cine.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

jo no crec qu'aquesta inciativa teva faci feliç al petit comerÇ,es mes si la teva proposta es de grans superficies i de donar divisas a Blanes dons ho trobo poc coherent.

Anònim ha dit...

T'oblides que hi ha una gran superfície a Sta.Sussana, on hi compren molta, multíssima gent de Malgrat de Mar, si no pregunta-ho al gerent de Carrefour Sta.Sussana, que ell t'ho dirà amb números.

Anònim ha dit...

Millorar els serveis no vol dir omplir Malgrat de suermercats solament. Una bona idea de millorar els serveis es que comencin a buscar lloc por implantar pàrking gratuit perque quan comencin a fer el teatre auditori entre d'altres, ya em direu on es trobarà pàrking sense pagar. Si ja n'hi ha problemes per aparcar...

Anònim ha dit...

tranquils que d'aqui que es contruexi el centre cultural els cotxes volaran, es diuen coses que no es veuen mai, com el passeig maritim que està podrit

Anònim ha dit...

Potser abans del que et penses. I no és centre cultural. És Teatre Auditori.

Anònim ha dit...

Passa dels comentaris dels "sociolistos" que amb la barrega d'orujo amb Aromes de Montserrat que és foten només diuen vagenades d'alucinats com estan de tanta corrupció a les seves files.

Anònim ha dit...

Segur que teniu el auditori,pero tambe la depuradora,estar clar que desenvolupareu els sentits,el del olfacte,(depuradore a malgrat),i l'oida,.....,i zorro,pronunciat,i arrisca una mica mes,,,,