dijous, 30 d’agost del 2007

Aproximadament 18.000 persones a Malgrat, on son?

A Malgrat de Mar som aproximadament 18.000 persones, en aquests moments després de tanta eufòria sobre la riera només es porten aproximadament 2000 assignatures, una mica més.
On són les altres milers de persones?
Hi ha més persones al poble que passen de la riera que no que la defensen. Al menys unes 10.000 persones a la ciutat són majors d'edat i poden anar-hi a donar el seu recolzament, però hem de reconèixer que a proporció de la resta de la població, potser només està en contra de la riera un 2 per cent.
Així que el tema riera és només per una minoria alguna cosa important, per la resta és simplement noticia.
La realitat doncs, la riera no està mobilitzant a tota la població, només un petit percentatge, en resum, hi ha més gent que passa del tema que gent que està lluitant per ella, el que passa que només es senten les veus dels que van en contra, la resta que es majoria no en diu res.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

poca feina, Miguel.

Anònim ha dit...

aajajaja

i que que siguem pocs com be diu la dita al pot petit hi ha la bona confitura...
i aqui hi ha un gran exemple de que la gen que propiament es sent de malgrat esta alla i ho defensa... aquet tan per cent que tu anomenes... si probablement passin pero sentirse de malgrat no s'hi senten...

SALVEM CAN SALA

Anònim ha dit...

poca feina eh Miguel?

Anònim ha dit...

Hola, he llegit el teu comentari, només volia afegir que han recollit quasi bé 4.000 signatures, la conxita va rebre 2.700 vots, així doncs fes comptes.

Anònim ha dit...

Potser no ho tens ben entès, doncs no han estat 2.000 "signatures", sinó 4.000 les recollides en només quatre dies.
Per cert, és ben evident la passivitat majoritària de moltes persones que viuen en el nostre municipi, i que, evidentment, no se'l senten seu; doncs de 13.306 electors només un 54,4% van participar en les últimes eleccions; el resultat de les quals va concloure amb 2.792 vots pel PSC.
La veritat és que 4.000 firmes és una xifra ben poc despreciable.
Sigui com sigui, som molts els malgratencs i malgratenques que seguirem endavant amb aquesta lluita per salvar aquest petit indret que ens ha vist créixer i que tant ens estimem... i estem molt orgullosos de la participació i solidaritat d'aquest "2%" que està recolzant aquesta causa.

Anònim ha dit...

nou malgrat, ets una persona bona, vigila amb els "buitres"abunden molt

Anònim ha dit...

Nou Malgrat
Que no t'ha agradat el meu comentari... que veig que l'has tret. Lleig, lleig.

Anònim ha dit...

parles de recolzament?
un 50 % de veins de Malgrat no varen anar a votar a ningú a les eleccions municipals.
No facis demagogia dient que ekls que no han firmat no defensen la riera.
Apa home, de missatges gratuits no cal!!!!!!!!

Anònim ha dit...

De la gent que ha firmat, heu informat del motiu del qual es vol canalitzar la Riera, ho només dieu que no es talin els arbres i prou?
Després voldria que tots els grups polítics que heu estat allà a l'acampada il.legal, dieu que no ha estat manipulitzada amb la política. Això ho podeu explicar a qualsavol altre, però jo no m'ho crec. Desde el primer dia vàren trucar a Diputats i altra gent de la política per pressionar a l'ACA. No és això politizar el conflicte? I de la majòria que es van manifestar durant aquests dies, es podrien contar amb els dits de la mà, els qui realment els importaven els arbres, a la resta només volien fer fora a l'alcaldessa.
Ara veurem com respón a l'ACA, i veurem com reacciona l'oposició, aleshores seràn ells qui tornaràn a tenir la patata calenta.