divendres, 7 de setembre del 2007

MALGRAT DE MAR ARA ÉS COSTA DE BARCELONA-MARESME I???

Malgrat de Mar ara és Costa Barcelona - Maresme.
Perquè no han decidit que Malgrat sigui Costa Brava Sud o alguna altra? què passa que perquè Malgrat és provincia de Barcelona no podem tenir res a compartir tampoc en turisme amb la provincia de Girona?
Em sembla que aquesta decisió té molts punts de vista... jo veí de Malgrat de Mar em sento molt més identificat amb un veí de Blanes o de Tossa que un de Premià o Vilassar, però és clar som d'una altra comarca i una altra provincia...
Perquè no crear un marca turistica pròpia? què s'ha n'ha fet de la tant esperada SELVA MARITIMA o MARINA DE LA SELVA de la que s'en parlava i Malgrat de Mar entraria a formar part?
Crec que moltes poblacions costaneres tenim més relació entre nosaltres de les que creiem, i crec que considerar-nos l'ALT MARESME és com si diguessin ELS APARTATS MÉS TOCANT A GIRONA... és que fins i tot Calella ja és molt diferent a Malgrat.
Crec que ens mereixem un tracte més personalitzat que no una comarca dividida en Maresme i Alt Maresme...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Escolta que jo soc de premià i som molt bona gent...

Anònim ha dit...

no t'ofenguis home era només un exemple per dir que nosaltres estem més a l'altra banda.
Jo no he dit pas que siguin mala gent els d'aquella zona només que en tenim més relació amb aquests d'aquesta zona i la Costa Brava.
ahhh!!! tinc familia a premià!

Anònim ha dit...

Noumalgrat, no hi ha res tancat entre la marca de turisme i la vila de Malgrat de Mar. I menys encara es pot tancar tenint en compte qui hi ha darrera del patronat turístic.

Anònim ha dit...

segons allò que he llegit la costa del Maresme ara serà Costa de Barcelona, supososadament Malgrat de Mar també, no ho crec que es quedi a fora el projecte. vaja dic jo... tot i que m'agradaria, no voldria una frontera més politicament parlant entre els nostres veins de la Costra Brava

Anònim ha dit...

que quedi clar, el que m'agradaria és que NO formés part de la Costa Barcelona-Maresme per si hi ha algun mal entès

Anònim ha dit...

No creo que justamente nos favorezca al baix maresme la reunificacion en materia de turismo,malgrat,pineda,calella tiene un turismo de zapatilla,bocata y botellon,,,vilassar,Por ejemplo,y porque soy de alli,tenemos mas depuradas estas cosas,es decir,tenemos mas servicios,mejores restaurantes,cerca de la ciudad,vips,etc,estoy de acuerdo contigo noumalgrat,,,no podemos asumir el baix maresme el coste que supondria tanto economicamente como socialmente la vinculacion aunque sea solo representativa.maria.