divendres, 14 de setembre del 2007

NO!!! A LA PEATONALITZACIÓ DEL CARRER DEL CARME

El Carrer del Carme corre el perill de convertir-se en peatonal, si, si el PERILL. Un dels carrers més concorreguts de la població i amb més ambient pot acabar MORINT de la mateixa manera que ha mort el Carrer del Mar.
Si aquest carrer es converteix en peatonal, a més de ser el caos circulatori, més encara, serà un carrer intransitat i sense vida. Què esperen que passegem per allà tant amples per tot el carrer? quines botigues visitarem? les immobiliaries? els bancs-caixes? si converteixen el carrer del Carme en peatonal Malgrat Centre haurà mort i deixarem que prenguin el relleu les noves avingudes plenes de botigues i de serveis. Si, les perifèries de Malgrat li donen mil voltes a Malgrat Centre, i orgullòs estic, perquè el poble que s'està contruint és MACO pesi a qui li pesi. Espero que reprenguin la idea i el Carrer del Carme posi les VORERES MÉS AMPLES A BANDA I BANDA però que puguin passar els cotxes i els vehicles, hi ha carrer de sobres. Podrien agafar com exemple el Carrer Ample de Blanes, on hi havia l'antic cinema i l'actual Teatre, funciona molt bé i és molt maco. Els cotxes hi passen, la gent es passeja i hi ha VIDA AL POBLE.
Espero que també es mobilitzin els ciutadans perquè no tallin el pulmó de la nostra Vila.
Per altra part, algun dia es faran les voreres més amples al igual que al Carrer Passada, per L'avinguda del Carme, és super perillòs anar per la vorera si vas desde l'església fins a l'Abat Oliva! volem voreres a l'alçada del gimnàs F5.

5 comentaris:

Montse ha dit...

Per on es tindrà que passar per entrar a Malgrat?
Perquè ara es un trenca-closqueS!!!

Anònim ha dit...

no ho fa tot tant bé la teva alcaldessa?

Anònim ha dit...

Però si l'última setmana d'agost el carrer del Carme va ser peatonal i ningú se'n va queixar. A que veniu ara a demanar que no ho sigui?

Anònim ha dit...

Jo no ser d'on treieu aquesta informació, pero crec que això primer te que passar per un ple municipal i es te que acceptar. Jo crec que la Neus i la Teresa s'ajuntarant amb el Josep Mª, i un altre cop li menjaran el cap a la Ana per votar en contra de l'obra. Es a dir tranquils que no es farà aquesta obra. O es que teniu ganes de manifestar un altre cop?

Anònim ha dit...

Neus, quin es aquests article que vas fer esment en el ple extraordinari, per tal que no es llegissin l'informe de Marimurtra? No es cert que en un ple extraordinari es pot fer públic qualsavol informe, testimoni i/o prova que sigui relacionat amb el punt que es tracta en el ple extraordinar?