dimecres, 5 de setembre del 2007

LES OBRES DE LA RIERA DE LA ZONA CAN FELICIANO PARADES

Després de la moció i emoció del ple d'ahir, les obres del sector de Can Feliciano han quedat parades.
Hi havien nombroses persones a les portes de l'Ajuntament per sentir el ple, buenu molta gent feia que sentia però només estaven allà per fer follón.
Algunes persones que allí hi havien es dedicaven a cridar i insultar als polítics que allà es trobaven. De vegades quan estava parlant una persona que defenia la riera, saltaven i cridaven, ja que no estaven atents i no savien ni qui enraonava. Per aquesta part vergonyosa l'actuació, molta gent d'allà no en tenia ni idea i anaven en busca de gresca barata sense saber qui tenia la paraula, molta altra estava ben atenta i savia el que sentia.
Una anècdota que va fer riure als assistents al carrer, va ser en el moment en que Neus Serra va dir a Conxita que un determinat assumpte es tractava d'una AMENAÇA, en el moment en que Conxita Campoy va dir que no hi havia cap amenaça, Neus Serra va contestar que ella no havia dit res d'amenaça, que havia dit que aquest tema havia provocat un moviment de MASSES.
Aqui la gent va riure força, va ser un moment còmic en el qual tots ens vam suavitzar amb un somriure, pensant "vaja cagada més pública Sra.Neus" també va tenir una bona sortida la Conxita amb la resposta que li va donar, l'anècdota va ser interessant-.
Ara que la moció i la emoció està presentada, SORT A TOTS EL MALGRATENCS estiguin posturats a una banda o una altra, d'acord o en desacord amb aquest tema.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

que li ha passat a malgratconfidencial que numès poden entrar usuaris invitats o registrats

Anònim ha dit...

És el classisme a que ens té acostumats el Sr.Serrano. Gràcies a Déu que fa informació independent, que si fos partidista seria pitjor que els millors temps del Sr.Alvarz Cascos (el doberman del PP), ell en el seu cas seria el Doberman de l'oposició.

Anònim ha dit...

No pot entrar ningú el blog està tancat.

Anònim ha dit...

En Serrano que s'ha cagat, suposo.

Que Serrano, ni et despedeixes del Malgrat?? Ara que faràs? Un altre bloc per una altra cosa i quan et cansis el tornaràs a tancar!?
M'has fallat company. I molt. No m'ho esperaba això de tu.
Suposo que aquest comentari tan se't en fot, però bueno.
Que quedi escrit.

Anònim ha dit...

L'Albert no ha tancat pas el Blog el que passa és que heu de ser convidats per llegir-ho, espereu i no li treieu els mèrits dels seu blog que de seguida ens posem nerviosos al món de la blogsfera...

Anònim ha dit...

Noumalgrat, i tu tens un bloc?? Has de saber que quan et possa això de que has d'estar convidat es perquè s'ha tnacat el bloc...

Montse ha dit...

Es veritat, a mi m'ahn confirmat que ha tancat el blog, llàstima perque era un lloc de trobada, i d'enllaç amb altres blocaires.
En quan a la Riera, la Neus Serra no crec que fes el rídicul, sino que tant ella com la sra. verdaguer, els senyor Lasheras, varen estar molt bé.

Anònim ha dit...

el teu comentari de la neus serra si que deixa veure que qui no es va enterar de res ets tú.si algú va fer el ridicul és la sra. mestressa. la teva jefa.

Anònim ha dit...

Només una pregunta. Em sembla molt bé que es replantegi l'obra, però si és així, qui haurà de pagar la modificació. Jo espero i desitjo que l'Ajuntament no, perqué voldrà dir que ho hem de fer tots. Jo objecto! Que paguin els 5000!

Anònim ha dit...

en serrano fa el que li dóna la gana, ho ha fet sempre. en el fons, només se'n fot de tots nosaltres.

Anònim ha dit...

Ara te'n dones compte?

Anònim ha dit...

Tornant al tema d'aquest blog.
Jo el que vull saber son varies coses:
1- Totes las 5000 firmes son de gent del poble i majors de 18 anys?
2- Qui pagara las despeses de lo de las obres?
3- Es pot fer algo pq ho pagui qui ho a paralitzat (es a dir "los 5000")? o millor que ho paguin els responsables es a dir Neus Serra, Teresa Verdeguer, Josep Mº Laseheras i la que no s'entera de res i també te que pringar Ana Vega.?